Drill läger ffs!Me know att jag bloggar dåligt men vad ska man säga? jag är helt enkelt en dålig bloggare..
Soooo, när jag kommer hem igen to my cooozy bed, kommer jag lägga ut lite bilder från både Bockaberg och några vatten bilder tagna by moooi.
men nu: Dans
Sen: Dans
Sen: mat
sen: dans
sen: städa
tillsist: HEEEM

CYa<3

gammal ful bild ...

 
 
i brist på annat att lägga upp så kommer någon cp ful bild jag tog i sommras, ska ta ltite fin fina bilder när ajg kommer hem hade jag tänkt men just nu sitter jag i skolan så... problem.
 
OCh Chuppa Huppa vad sur jag är!! Någon har snott min älskling, min dyrbaraste ägodel, min juvel, min sjäsfrende och tvilling. Ja det är sant... någon jävel har snott min Mattebok! whyy cruel word, whyy???
 
haha just kidding men jag börjar faktist sakna den ;)

CYa!<3

I am Ironman bum bum bumdu bum bum bum buddudum!!!

Yes Ma´am  here I am! hemm från skolan, pluggandes och bara chiilar på dillen.
 
I am Ironman bum bum bumdu bum bum bum buddudum... Jupp, jag är totally Ironman, ne men lite grym är jag iaf. Eller kanske inte men jag är iaf jävligt grym, kom hem, gjorde mat, sätter mig nu och pluggar, en timma engelska och en halvtimma matte will be done om en och en halv timma, jupp jupp, I am Ironman! 

Haha fan vad tråkig jag är, ska sluta och babbla på om massa skit baba (som i bye bye)
 
CYa!<3

Egg murder...

Åt ägg till frukost i onsdags och kände mig lite mordisk så tog denna mordiska bilden till instagram :)Skidor på vattnet, Watch out fiskar!

Bidler från i sommras när vi åkte vattenskidor. Klantig som jag är så har jag ju dragit axeln ur led innan sommarlovet så jag fick inte vara med och åka men nästa sommar... då jävlar ska det åkas slalom på sjön, fiskar... watch out!

Sitter nu på NO lektionen och väntar på att alla i klassen ska skriva klart om könsjukdomar. Jag är ju jävligt smart så själv har jag redan skrivit klart... eller kanske inte riktigt därför, jag hade bara tur och lyckades koncentrera mig en hel lektion ^^

Ne men nu ska jag inte fortsätta skriva cp saker utan koncentrera mig på denna lektionen med...

CYa!<3

Utkast: Sep. 19, 2012


Hösten is totally on it´s way


Tröja: Desigual
Byxor: Gina Tricot
Jacka: Mormor
Halsband: Jenicke
Armband: Lite olika ställen
Skor: Satadium
Hörlorar: Home made 

Älskar att hösten är på väg, ÄNTLIGEN kommer promenader i skogen, varm oboy, åka hem från träningen i mörker och gå upp tidigt på helgen för att spela handbolls mtach. LOVE it!


På tal om handboll så är det precis dit jag ska nu, alltså träning så kan inte skriva mer, får se om det blir något mer ikväll, annars ska jag försöka få in ett inlägg eller två imon :))
 
CYa! <3

Homie Lovisa <33

 
me and my homie Lovisa ;)
 
men tjenare alla hopa, tänkte att nu när jag har massor av datorer som funkar, onklusive skoldator så är det time to start this shit up.
Ne men jag tänkte försöka komma ihåg att jag faktist har en blogg... Plus att en underbar kompis vid namn Lovis ( hon till höher på bilden) vill att jag ska blogga mer, och hennes vilja är mina lag, kind off ;)
Så.... vad har hänt på senaste?? 
hm... typ INGENTING! Eller jo... massor egentlilgen men inget intresant, liksom det händer ju flera miljoner saker varje dag men om jag hade skrivit dom alla hade ni DÖTT av utråkning så vi skiter i det och istället så babbalr jag på om massor av onödiga saker som ni bara kommer dö lite halvt as, sounds like a great deal? GOOD!
 
LÅÅNG text men jag skriver hur jävla myckt ajg vill sen e det uppt ill er om ni pallar att läsa eller inte ;) 
 
CYa (förhoppningsvis) <3

RSS 2.0