Aom (Moa)

Mitt halsband (Mammas halsband* men jag älskar det) Symbolen betyder Aom (ni vet som när man typ mediterar?) Har även kommit på att Aom är Moa baklänges. Ganska azum :)

Magic, wounds and broomsticks

På något udda sätt tror jag aldrig att jag läste ut Harry Potter och hemligheternas kammare när jag läste Harry Poter hela tiden så det är det jag har sysselsatt mig med idag. Just AWESOME

Så Fett underbart väder idag. Jag ahr seriöst tillbringat hela dagen på en filt utanför huset och solat/läst Harry Potter.
Förlåt om inlägget blir sjukt konstigt men jag är seriöst helt borta när jag skriver. För mycket sol ocg för lite vattem ger mig inte precis bättre hjärna :)
Ska försöka göra ett normalt inlägg i kväll :)
CYa<3

Photo... Again

Från mitt plugg ställe uppe på berget. Hittade massor av bilder där ifrån. Kanske går upp dit senare idag och tar fler bilder, vem vet ;)

Ingenting planerat idag och det känns hur skänt som hellst. Bara kunna slappa, gå ut och fota, springa, göra vad jag vill.
Det enda jag vet att jag kommer göra är fota men det krävs inte så mycket energi till det precis.
Om det är någon som har något tips om vad jag kan blogga om, något speciellt inlägg ni vill att jag gör så kommentera bara.

Cya<3

Flower Power!

Lite fler bilder på blommor jag tog inne i Göteborg.

Jag gjorde detta som ett tidsinställt inlägg, ifall jag glömemr blogga ;) Jag har seriöst ingen aning om jag gör något nu, eller vad jag gör isf. Inga planer alls för tillfället. Kanske bara slappa, kanske åker in till Göeborg igen. Får se vad som händer.
CYa<3

Beyond my control

Meeting you was fate, becoming your friend as a choise but falling in love with you, was beyon my control

packar pom pommar i pom-påse

Det e ganska Amazing att mi pommar som tsm är nästan dubblet så stora som påsen får platts, fast det ser ut som den ska explodera och allt


Kännde för att göra ett lite smått random inlägg bara för att jag har laddat kameran.
Jag orkar inte skriva så mycket nu, är sjukt trött. Jag kommer seriöst (nästan) inte ihåg någonting frå igår kväll tills när jag satt på bussen imorse... För lite sömn kankse? ;)
Ska försöka skriva något seriöst eller, så seriöst det kan bli när jag skriver det iaf någon dag
Cya<3

Miss my sidecut :(

OMG, hittede en bild när min siecut var som kortast, helt sjukt så kort den var, seriöst nästan 1mm eller något...

Hehe, har fortfarande inte laddat kamera batteriet (Ja jag är lat) men ska sätta det på laddning i kväll och göra ett roligt inlägg som jag har börjat planera, It´ll be awesome.
CYa<3

Matte flum !

Fett grym matte lektion idag, tack för den Moa (novala)

Inte alls random bild eller något. Jag och Moa fick ett litet flumm ryck på matten och gjorde lite extra ögon till mig.
Jag vet att jag inte har uppdaterat något på länge också men har inte pallat att ladda kameran och ta bilder (lat...?)
Ska försöka blogga imon CYa<3

Det KAN var kul att plugga ;)

Dem lätt bästa pluggställerna (annars kan man bara lägga sitt täcka på golvet sedan sprida ut alla sina böcker på det och börja plugga där)

Hahahaha jag HATAR att plugga men om man gör det på ett lite roligare ställe blir det aoutomatiskt (ialla fall för mig) roligare. Jag har mitt täcke i badkaret ibland också men orkade inte dra ner det i badkaret så struntade i det ;)
CYa<3

Udda pluggställen? Neh... Det tycker jag inte

Vackra Plugg Miner... Eller?

Funderar starkt på att göra ett special inlägg imorgon med biler på alla mina plugg ställen, eller kanske på torsdag, har mycket att göra både imorgon och på onsdag.
Tror nog att ni hade gillat ett inlägg på mina fina plugg ställen. Idag har jag suttit i bad karet (det var tomt på vatten) på en balkong med mitt täcke, nu sitter jag i ett hörn på mitt rum med filt och täcke, har även suttit i sängen som ni ser på bilden.
Andra ställe jag brukar plugga på: På mitt skrivbort (jag sitter på skrivbordet inte på stolen) under skrivbordet, på golvet i köket, på ett berg i närheten (...!) och lite andra roliga ställen
Har ni något roligt plugg ställe att dela med er av? ;)

CYa<3

From Spanien

Halsband och Pyjamas (har stavar man det?)

I Fredags kom mamma hem från hennes Påsklovs resa, hon var i Spanien och tog hem lite roliga saker till mig.
Pyjamasen är SJUKT awesomly skön. Just awesome.
Blir ett lite längre inlägg senare ;)
CYa<3

loopsi Loopsi (random rubrik...? JA)

Whoopsi, vilken fin bild på mig och min BFF som hamnade här ;)

Ja... jag vet, inte precis vackraste bilden, orkade inte fixa varken en riktigt bild med riktig kamera eller redigera den något alls (förotom de små ögonen hehe) Jag ska vara duktigare när jag är frisk och ha laddat kameram. Mamma har kommit tillbaka från Spanien nu och hade med sig PRESENTER! I´m lovin´it ;)
Men ska koncentrera mig på PLL (pretty little liars) avsnittet nu...
CYa<3

Whoopsi Sjuksi

How I´m spending the day!

Jag har helt plötsligt bara KAPOSH blivit väldigt förkyld och kommer ligga i min underbara säng och kolla på pretty little liars hela dagen och äta glass. Känner att det var längesedan jag matade Adam & Glenn, kanske är bra med tanke på att dem håller på att bli värsta stora ;)
Men nu ska jag koncentrera mig på att inte snora ner hela min säng, jag kommer antagligen inte uppdatera så mkt idag men det blir massor med fina bilder när jag är frisk :)


Disney Marathon

Just another collage

Nu sitter jag antagligen och kollar på någon underbar romantisk historia från disney, kanske Ariel, kanske lejonkungen. Jag vet inte vilken men det är garanterat en awesome film. Alla disney filmer är ju liksom awesome ;)

Vi ska fira två kompisar med ett disney marathon och kolla på alla sorters underbara disneyfilmer från åtta på morgonen tills riktigt sent på kvällen / natten. AMAZING!

Vilken är eran favorit Disney film? :)

Awesome Day


Man kan ju säga såhär: Jag Bjuder På Fett Awesome Bilder

Fick underbart besök från Varberg (heter det Varberg eller Valberg?) från igår tills idag. Jag ocg min lilla gorilla (Lovisa) har hunnit med att kolla på massor av Avatar avsnitt, JA vi kollar på den tecknade serien som går på Nickelodeon, sprungit runt i skogen, fotat, käkat, kollat film och mycket mer.

Sjukt produktiv idag? Kan man lätt säga!

En liten fråga:
Tycker ni att mina bilder är för "barnsligt" redigerade eller tycker ni dem ser bra ut? :)

Solglasögonen som utlovat !


Solglasögon- glitter 79.90 :-


Som jag lovade igår så kommerbilden på solglasögonen, så HIMLA snygga enligt mig eller vad tycker ni?



studsmatta i Gbg ;)

Moa (novala) blev en aning super glad när vi hittade värsta studsmattan inne i Göteborg.

Efter att ha varit inne på myrorna (fett grym butik) så blev Moa bara tvungen att kolla om det fanns en studsmatta där hon trodde att det fanns en... och det gjorde det!
Så sjukt grymt att det fanns en riktig studsmatta inne Göteborg, det gjorde våran dag ;)
lyckades hitta ett par ROSA (!) solglasögon som jag har letat efter as länge också, ska visa ikväll eller imorgon.
CYa<3

Instagram!


Nu när instagram har kommit ut till android så har jag hakat på instagram tåget på väg mot beroende staden.
Ne men jag har blivit lite små beroende av insragram så jag tycker ni som har instagram ska plocka upp era mobiler NU och följa: erusaa på instagram så följer jag er tillbaka (om ni har intressanta bilder och inte bara 2miljoner egopix per dag)

Nu ska jag fiiiiika :D

CYa <3

provar på att göra ett collage

Kanske inte direkt en hemlighet att jag älskar rosa?

Jag känner hur insperationen flödar och jag vill bara skapa massor av saker så jag gjorde ett collage hehe.
Vill ni se mer av sånt? alltså collage etc?

Jag ska strax ut och springa i det super duper trista vädret (JAG VILL HA SOOL!) Jag hoppas på att jag inte ramlar och drunknar i en vatten pöl eller något men med Disney låtar i hörlurarna skulle jag fan kunna springa ett marathon utan att stanna... eller inte, men jag kanske skulle kunna försöka... kanske inte det heller, men ni förstår vad jag menar? 

Jo men ialla fall jag ska låta insperationen flöda genom mina (halv) magiska fingrar senare ikväll och skapa massor med underbara saker (med underbara menar jag halv failade små streck på något skrumpet papper jag har hittat längst in i någon random låda) nu ska jag sluta flum skriva och låta er leva era fina små liv

CYa!<3

Dreams

Efter 10 timmar med blogg fixande så är det sjävklart att man lyckas drömma om bloggen också...

Hehe... Som sagt så drömde jag om bloggen hela natten. Känner att det blir så om man sitter och pratar om bloggar i lite mer än 10 timmar...
Lite fail nu, vet INTE vad jag ska skriva så det blir jätte flummigt inlägg, men ja ska ta och mata Adam & Glenn nu 

CYa <3

Bloggnatta...?

Några lite halvgammla bilder från fotokursen, hehe, har inte laggt upp dem innnan pga av... LATEHET!


Nu sitter man här klockan... 2.59 på natten, dricker sockerdricka, klappar dammråttor och skapar kreativa designer.
Jo men såhär ligger det till. Jag och Moa (novala) har en "blogg natt" hehe vi har suttit med bloggdesigner sedan klockan 19.oo kanske? Nu är dem klara eller a, nästan klara lite små pill kvar bara.

Nu ska jag försöka (!) vara seriös och säga godnatt, eller godmorgon eller ngt...

CYa! <3

Live Chatt ! :D

Nu blire live flum med mig och Moa (Novala) jag vet att ingen kommer kolla från blogg typ men lägger upp den här jag med ^^
Ni kan ställa frågor till oss i chatten :D (klicka på den lilla pratbubblan i hörnet typ ) ^^

RSS 2.0